Wednesday, 27 April 2011

Long skirt inspired by Hana Tajima

Hey kalian. Moga sihat khendaknya ya. Kat sini ika ada jual Long Skirt inspired by Hana Tajima. Kat luar jual harga mahal RM50 ke RM60 gitu. Ika jual cuma RM40 include postage lagi. Murah kan? so that sesiapa yang berminat boleh email ika.


Order until 6 mei 2011
CEPAT CEPAT ORDER , NANTY HABIS PULAK ;)
RM40 include postage :)

kalau awak free hair boleh pakai.  berhijab pon boleh pakai style kan??


Warna grey ni hot sale tau. Sangat chantik :)

Di datangkan jugak dengan warna yang cun hot meletop ni



warna brown dengan grey ni pon chantik :)


Black colour yang supercool. Ramai yang gayakan.Boleh match dengan pelbagaibaju. Chantik


jahitan yang halus dan cantik Boleh gayakan dengan belt 





yuna pon selalu nampak dia pakai kan. sangat chantik!!

Berikut ialah saiz bagi setiap skirt.


Saiz A :


Ukur Lilit :

Panjang Skirt : 36 inch
Pinggang : It can fit from 23 inch until 27 inch
Pinggul : It can fit from 30 inch until 36 inch





Saiz B :


Ukur Lilit :

Panjang Skirt : 38 inch
Pinggang : It can fit from 26 inch until 33 inch
Pinggul : It can fit from 33 inch until 42 inch

Jadi, tolong buat pilihan saiz yang betul. Kadang-kadang ada juga orang yang saiz kecil ambil saiz besar sebab saiz besar labuh sikit. Saiz A dan B hanya beza 2 inch sahaja. 

Sesiapa yang berminat boleh contact ika dekat sini :

Email : zulaikhameseri@yahoo.com
Facebook : zulaikha meseri (yang tak friend tu boleh inbox ja kat fb ok)




Cepat-cepat order jangan melepas nanty terngaga mulut.

ZM :)